Klubblokalen

I vår klubblokal kan vi bedriva spinning, enklare styrketräning, hålla kurser, möten och andra sammankomster.

Träning

Inomhusträning tisdag, torsdag och söndagar.

Du kan boka ditt gruppträningspass digitalt genom att ladda ner appen BokaMera i din telefon, registrera dig och gå in på Kalmar cykelklubb. I följande länk kan du logga in när du registrerat dig i BokaMera.

Träningstider i vinter

Tisdagar kör vi vid Malkars västra kl. 19. Vi kommer spinna tillsvidare tillsammans med Team Rynkeby.
Kom i god tid. Anmälan på Bokamera som vanligt.

Torsdagar kl. 18:00-19:30. Åsa kör sitt upplägg för att vara i topp trim till sommaren. Spinningcykel max 18 st.

Söndagar kl. 17:00-18:00. Vi kör ett styrketräningspass. Max. 10 st.

Anmälan sker via bokamera.se. Där registrerar ni er och letar upp Kalmar cykelklubb.

Söndagar utomhus vid kl.10-tiden. Gravel/Mtb runda mellan 6-9 mil. Info via FB-gruppen.